ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1-2 מלפפונים חמוצים (לא חייב)
-
-
-
-
3 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
-
1 כף שמן שומשום - לא חייב אך מוסיף המון.
-
-
-
טיפה ג'ינג'ר - אם אין טרי ניתן לשים אבקה
אופן ההכנה
-
1
לקלף החצילים לזברה ולחתוך לריבועים של כסנטימטר וחצי עד 2 סנטימטר.
-
2
לטגן קלות בשמן עד להשחמה יפה.
-
3
לחתוך ריבועים הפלפל האדום בתחמיץ ולהוסיף לקערה.
-
4
לחתוך מלפפונים חמוצים לריבועים ולהוסיף.
-
5
ולהוסיף השום והכוסברה הקצוצה..
-
6
להוסיף הרוטב סויה, רוטב צ'ילי, לימון והתבלינים.
-
7
לערבב קלות, לטעום ולשפר טעמים..
-
8
מעולההה.
-
9
ב ת י א ב ו ן !!!.
1
לקלף החצילים לזברה ולחתוך לריבועים של כסנטימטר וחצי עד 2 סנטימטר.
2
לטגן קלות בשמן עד להשחמה יפה.
3
לחתוך ריבועים הפלפל האדום בתחמיץ ולהוסיף לקערה.
4
לחתוך מלפפונים חמוצים לריבועים ולהוסיף.
5
ולהוסיף השום והכוסברה הקצוצה..
6
להוסיף הרוטב סויה, רוטב צ'ילי, לימון והתבלינים.
7
לערבב קלות, לטעום ולשפר טעמים..
8
מעולההה.
9
ב ת י א ב ו ן !!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים