ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
6 שיני שום (לתוך החציל שעשינו בו חתך)
-
4 שיני שום כתוש (כשהחציל מוכן)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף היטב את החצילים לחתוך 3 חתכים מסביב לחציל ולהכניס לכל חתך 1/2 שן שום ולהניח על חצלייה ולשים על להבה עד שמתרכך צד להפוך לצד שני.
-
2
להוריד מהאש לחתוך את הראש של החציל לחצות אותו ל 2 לפזר מעט מלח ולשים את הצד החתוך על מסננת.
-
3
כשמתקרר מעט לקלוף את הקליפה .
-
4
להניח על קרש חיתוך ועם סכין לחתוך בשתי וערב.
-
5
להעביר לכלי להוסיף את יתר השום כתוש מלח מיץ לימון ופלפל שחור.
1
לשטוף היטב את החצילים לחתוך 3 חתכים מסביב לחציל ולהכניס לכל חתך 1/2 שן שום ולהניח על חצלייה ולשים על להבה עד שמתרכך צד להפוך לצד שני.
2
להוריד מהאש לחתוך את הראש של החציל לחצות אותו ל 2 לפזר מעט מלח ולשים את הצד החתוך על מסננת.
3
כשמתקרר מעט לקלוף את הקליפה .
4
להניח על קרש חיתוך ועם סכין לחתוך בשתי וערב.
5
להעביר לכלי להוסיף את יתר השום כתוש מלח מיץ לימון ופלפל שחור.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים