אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

936
צפיות

סלט חצילים על האש

המתכון של
סלט חצילים על האש

מומלץ מאוד להכין סלט זה

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 חצילים גדולים ויפים
  • 6 שיני שום (לתוך החציל שעשינו בו חתך)
  • 4 שיני שום כתוש (כשהחציל מוכן)
  • מיץ מ 2 לימונים
  • מלח
  • פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף היטב את החצילים לחתוך 3 חתכים מסביב לחציל ולהכניס לכל חתך 1/2 שן שום ולהניח על חצלייה ולשים על להבה עד שמתרכך צד להפוך לצד שני.


  • 2

    להוריד מהאש לחתוך את הראש של החציל לחצות אותו ל 2 לפזר מעט מלח ולשים את הצד החתוך על מסננת.


  • 3

    כשמתקרר מעט לקלוף את הקליפה .


  • 4

    להניח על קרש חיתוך ועם סכין לחתוך בשתי וערב.


  • 5

    להעביר לכלי להוסיף את יתר השום כתוש מלח מיץ לימון ופלפל שחור.


1

לשטוף היטב את החצילים לחתוך 3 חתכים מסביב לחציל ולהכניס לכל חתך 1/2 שן שום ולהניח על חצלייה ולשים על להבה עד שמתרכך צד להפוך לצד שני.


2

להוריד מהאש לחתוך את הראש של החציל לחצות אותו ל 2 לפזר מעט מלח ולשים את הצד החתוך על מסננת.


3

כשמתקרר מעט לקלוף את הקליפה .


4

להניח על קרש חיתוך ועם סכין לחתוך בשתי וערב.


5

להעביר לכלי להוסיף את יתר השום כתוש מלח מיץ לימון ופלפל שחור.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים