לןגן

סלט חצילים על האש

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 24/09/2017 | 03:13
סלט חצילים על האש

תקציר המתכון: מומלץ מאוד להכין סלט זה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את החצילים לחתוך 3 חתכים מסביב לחציל ולהכניס לכל חתך 1/2 שן שום ולהניח על חצלייה ולשים על להבה עד שמתרכך צד להפוך לצד שני

  2. להוריד מהאש לחתוך את הראש של החציל לחצות אותו ל 2 לפזר מעט מלח ולשים את הצד החתוך על מסננת

  3. כשמתקרר מעט לקלוף את הקליפה

  4. להניח על קרש חיתוך ועם סכין לחתוך בשתי וערב

  5. להעביר לכלי להוסיף את יתר השום כתוש מלח מיץ לימון ופלפל שחור