ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כפית גדושה של אריסה ביתית
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
חותכים את כל הירקות לחתיכות קטנות ושוטפים היטב.
-
2
שמים את השמן במחבת גדולה.
-
3
חותכים את השום ושמים אותו במחבת - מטגנים אותו קצת ובזהירות ( בלי לשרוף אותו).
-
4
מוסיפים את הפלפל הירוק ואת האריסה ביתית ומערבבים.
-
5
לאחר מכן מוסיפים את הפרטיות מערבבים ומוסיפים בהדרגה את כל הירקות.
-
6
מטבלים .
-
7
שמים 7 - 8 לחיצות של צילי מתוק.
-
8
מבשלים ללא מכסה על אש קטנה למשך שעה (בערך) ו מערבבים מידי פעם כדי שלא יישרף.
-
9
הטעם הוא מתוק בהתחלה והופך לחריף (טעים מאוד).
-
10
אפשר לאכול חם או קר - בתאבון .
1
חותכים את כל הירקות לחתיכות קטנות ושוטפים היטב.
2
שמים את השמן במחבת גדולה.
3
חותכים את השום ושמים אותו במחבת - מטגנים אותו קצת ובזהירות ( בלי לשרוף אותו).
4
מוסיפים את הפלפל הירוק ואת האריסה ביתית ומערבבים.
5
לאחר מכן מוסיפים את הפרטיות מערבבים ומוסיפים בהדרגה את כל הירקות.
6
מטבלים .
7
שמים 7 - 8 לחיצות של צילי מתוק.
8
מבשלים ללא מכסה על אש קטנה למשך שעה (בערך) ו מערבבים מידי פעם כדי שלא יישרף.
9
הטעם הוא מתוק בהתחלה והופך לחריף (טעים מאוד).
10
אפשר לאכול חם או קר - בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים