קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חותכים את כל הירקות לחתיכות קטנות ושוטפים היטב
שמים את השמן במחבת גדולה
חותכים את השום ושמים אותו במחבת - מטגנים אותו קצת ובזהירות ( בלי לשרוף אותו)
מוסיפים את הפלפל הירוק ואת האריסה ביתית ומערבבים
לאחר מכן מוסיפים את הפרטיות מערבבים ומוסיפים בהדרגה את כל הירקות
מטבלים
שמים 7 - 8 לחיצות של צילי מתוק
מבשלים ללא מכסה על אש קטנה למשך שעה (בערך) ו מערבבים מידי פעם כדי שלא יישרף
הטעם הוא מתוק בהתחלה והופך לחריף (טעים מאוד)
אפשר לאכול חם או קר - בתאבון