ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
כמה לחיצות של בקבוק חמוץ מתוק
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מקלפים ושוטפים את הירקות, חותכים אותם לפרוסות קטנות.
-
2
חותכים את השום לחתיכות קטנות.
-
3
שמים את השמן בסיר, מוסיפים את השום, מטגנים טיפה ומוסיפים את האריסה. מערבבים.
-
4
שמים את הגזר ומוסיפים קצת מים - מבשלים 15 דקות ומוסיפים את תפוחי אדמה ובטטות..
-
5
מוסיפים עוד קצת מים ( לא צריך לכסות את הירקות במים).
-
6
מטבלים ומוסיפים את החמוץ מתוק.. לוחצים על הבקבוק כמה פעמים.. טועמים ואם חסר מוסיפים עוד (לפי הטעם).
-
7
מבשלים בערך שעה ( עד שכל הירקות מתרככים).
-
8
מגישים חם או קר..
-
9
בתאבון .
1
מקלפים ושוטפים את הירקות, חותכים אותם לפרוסות קטנות.
2
חותכים את השום לחתיכות קטנות.
3
שמים את השמן בסיר, מוסיפים את השום, מטגנים טיפה ומוסיפים את האריסה. מערבבים.
4
שמים את הגזר ומוסיפים קצת מים - מבשלים 15 דקות ומוסיפים את תפוחי אדמה ובטטות..
5
מוסיפים עוד קצת מים ( לא צריך לכסות את הירקות במים).
6
מטבלים ומוסיפים את החמוץ מתוק.. לוחצים על הבקבוק כמה פעמים.. טועמים ואם חסר מוסיפים עוד (לפי הטעם).
7
מבשלים בערך שעה ( עד שכל הירקות מתרככים).
8
מגישים חם או קר..
9
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים