אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

26,598
צפיות

חציל מטוגן בציפוי פירורי לחם

המתכון של
חציל מטוגן בציפוי פירורי לחם

נאכל כמו גרעינים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חציל פרוס
  • השאר מופיע בהכנה
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף חציל כמו זברה .


  • 2

    לחתוך חציל לעיגולים ,להמליח ולהניח במסננת כשעה ,לאחר מכן לייבש אותם עם מגבת מטבח .


  • 3

    להכין קערה עם ביצה טרופה וכפית מים.


  • 4

    להכין קערה עם פירורי לחם מוזהבים מתובלים בעשבי תיבול,מלח,פפריקה,פלפל שחור ושומשום.


  • 5

    לטבול ראשית בביצה ולאחר בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק.


1

לקלף חציל כמו זברה .


2

לחתוך חציל לעיגולים ,להמליח ולהניח במסננת כשעה ,לאחר מכן לייבש אותם עם מגבת מטבח .


3

להכין קערה עם ביצה טרופה וכפית מים.


4

להכין קערה עם פירורי לחם מוזהבים מתובלים בעשבי תיבול,מלח,פפריקה,פלפל שחור ושומשום.


5

לטבול ראשית בביצה ולאחר בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים