לןגן

חציל מטוגן בציפוי פירורי לחם

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 13/09/2017 | 10:07
חציל מטוגן בציפוי פירורי לחם

תקציר המתכון: נאכל כמו גרעינים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף חציל כמו זברה

  2. לחתוך חציל לעיגולים ,להמליח ולהניח במסננת כשעה ,לאחר מכן לייבש אותם עם מגבת מטבח

  3. להכין קערה עם ביצה טרופה וכפית מים

  4. להכין קערה עם פירורי לחם מוזהבים מתובלים בעשבי תיבול,מלח,פפריקה,פלפל שחור ושומשום

  5. לטבול ראשית בביצה ולאחר בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק