אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

5,305
צפיות

לימון כבוש

המתכון של
לימון כבוש

טעים לאכול כמו שהוא או להוסיף לתבשילים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 לימונים
  • 3 כפות מלח גס
  • 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
  • מעט שמן קנולה
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף היטב את הלימונים..


  • 2

    לחצות אותם לאורך לשניים..


  • 3

    כל חצי לפרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ..


  • 4

    לשים בקערה ולהוסיף את המלח והפפריקה ולעסות את הכל..


  • 5

    להכניס לצנצנת מעוקרת (שטופה במים רותחים).


  • 6

    לדחוס את הלימונים שהרוטב יכסה את הכל. אם חסר להוסיף מיץ סחוט מלימון..


  • 7

    לכסות בחצי ס"מ שמן ולסגור את הצנצנת היטב. אני שמה שקית נילון מתחת למכסה לאיטום טוב יותר (מונע עובש).


  • 8

    להניח את הצנצנת במקום מוצל וקריר לשבועיים שלושה..


  • 9

    לאחר הפתיחה לשמור במקרר.


1

לשטוף היטב את הלימונים..


2

לחצות אותם לאורך לשניים..


3

כל חצי לפרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ..


4

לשים בקערה ולהוסיף את המלח והפפריקה ולעסות את הכל..


5

להכניס לצנצנת מעוקרת (שטופה במים רותחים).


6

לדחוס את הלימונים שהרוטב יכסה את הכל. אם חסר להוסיף מיץ סחוט מלימון..


7

לכסות בחצי ס"מ שמן ולסגור את הצנצנת היטב. אני שמה שקית נילון מתחת למכסה לאיטום טוב יותר (מונע עובש).


8

להניח את הצנצנת במקום מוצל וקריר לשבועיים שלושה..


9

לאחר הפתיחה לשמור במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים