לןגן

לימון כבוש

מאת: מיה חורי, פורסם: 05/05/2017 | 13:23
לימון כבוש

תקציר המתכון: טעים לאכול כמו שהוא או להוסיף לתבשילים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הלימונים.

  2. לחצות אותם לאורך לשניים.

  3. כל חצי לפרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.

  4. לשים בקערה ולהוסיף את המלח והפפריקה ולעסות את הכל.

  5. להכניס לצנצנת מעוקרת (שטופה במים רותחים)

  6. לדחוס את הלימונים שהרוטב יכסה את הכל. אם חסר להוסיף מיץ סחוט מלימון.

  7. לכסות בחצי ס"מ שמן ולסגור את הצנצנת היטב. אני שמה שקית נילון מתחת למכסה לאיטום טוב יותר (מונע עובש)

  8. להניח את הצנצנת במקום מוצל וקריר לשבועיים שלושה.

  9. לאחר הפתיחה לשמור במקרר