הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחתוך את הכרובית ללא הגבעולים לחתיכות קטנות..
לאדות בכף שמן ולריכוך הכרובית ולטיגון קל..
בסער לשים 1/2 כוס חומץ ו 1/4 כוס מים עם כפית שטוחה מלח. להתריח ולהוסיף את הפלפלים חתוכים לארבע..
לבשל רק עד שהפלפל משנה גוון..
לקרר ולחתוך לקוביות 1סמ×1 סמ..
בקערה לשים 1/2 קופסת תירס משומר להוסיף את הפלפלים והכרובית והשמיר 1/2 כפית מלח ומעט מהחומץ שהפלפלים בושלו בו..
לערבב ולשמור בכלי סגור במקרר..