לןגן

סלט כרובית

מאת: מיה חורי, פורסם: 28/04/2017 | 11:26
סלט כרובית

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הכרובית ללא הגבעולים לחתיכות קטנות.

  2. לאדות בכף שמן ולריכוך הכרובית ולטיגון קל.

  3. בסער לשים 1/2 כוס חומץ ו 1/4 כוס מים עם כפית שטוחה מלח. להתריח ולהוסיף את הפלפלים חתוכים לארבע.

  4. לבשל רק עד שהפלפל משנה גוון.

  5. לקרר ולחתוך לקוביות 1סמ×1 סמ.

  6. בקערה לשים 1/2 קופסת תירס משומר להוסיף את הפלפלים והכרובית והשמיר 1/2 כפית מלח ומעט מהחומץ שהפלפלים בושלו בו.

  7. לערבב ולשמור בכלי סגור במקרר.