קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לחתוך את הכרובית ללא הגבעולים לחתיכות קטנות.
לאדות בכף שמן ולריכוך הכרובית ולטיגון קל.
בסער לשים 1/2 כוס חומץ ו 1/4 כוס מים עם כפית שטוחה מלח. להתריח ולהוסיף את הפלפלים חתוכים לארבע.
לבשל רק עד שהפלפל משנה גוון.
לקרר ולחתוך לקוביות 1סמ×1 סמ.
בקערה לשים 1/2 קופסת תירס משומר להוסיף את הפלפלים והכרובית והשמיר 1/2 כפית מלח ומעט מהחומץ שהפלפלים בושלו בו.
לערבב ולשמור בכלי סגור במקרר.