לןגן

חומוס ביתי

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 20/01/2017 | 14:27
חומוס ביתי

תקציר המתכון: חומוס מי שינסה לא יפסיק להכין

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את החומוס לפחות ליום

  2. מבשלים את החומוס עד שיתרכך ומסננים

  3. מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון מוסיפים 2 כפות שמן קנולה המיץ לימון החומץ ומלח ומפעילים את המעבד

  4. מוסיפים חצי כוס מים

  5. (שנשארנו מבישול החומוס)

  6. המרקם צריך להיות נוזלי

  7. מוסיפים את הטחינה

  8. בהדרגה תוך כדי עבודת המעבד

  9. אם יצא נוזלי מידי אפשר להוסיף טחינה עד לקבלת מרקם קרמי

  10. בודקים טעמים ומתקנים