אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

91,724
צפיות

זיתים מבושלים ברוטב עגבניות

המתכון של
זיתים מבושלים ברוטב עגבניות

תוספת לכל ארוחה, קל להכנה ותמיד מוצלח

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 פלפל חריף חתוך לטבעות
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 רסק עגבניות קטן (100 גר')
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 קופסאות זיתים ללא גלעין
  • חצי כפית פפריקה אדומה חריפה
  • מעט פלפל ומלח
  • רבע כפית כמון
  • חצי כוס מים
  • מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עם פרוסות השום.


  • 2

    מוסיפים למחבת רסק, תבלינים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה.


  • 3

    מוסיפים את הזיתים, פלפל חריף, מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עוד 10 דק'. אפשר להוריד מהגז ולפזר כוסברה או פטרוזיליה.


1

במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עם פרוסות השום.


2

מוסיפים למחבת רסק, תבלינים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה.


3

מוסיפים את הזיתים, פלפל חריף, מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עוד 10 דק'. אפשר להוריד מהגז ולפזר כוסברה או פטרוזיליה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים