לןגן

זיתים מבושלים ברוטב עגבניות

מאת: אורית לוי, פורסם: 31/08/2016 | 15:13
זיתים מבושלים ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: תוספת לכל ארוחה, קל להכנה ותמיד מוצלח

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עם פרוסות השום

  2. מוסיפים למחבת רסק, תבלינים ומים ומביאים לרתיחה

  3. מוסיפים את הזיתים, מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עוד 10 דק'. אפשר להוריד מהגז ולפזר כוסברה או פטרוזיליה