הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתאים גם כקינוח (מילוי גבינה מתוקה) וגם כתוספת (מילוי בצל ופטריות)
מערבבים את כל המצרכים הנוזליים במיקסר ומוסיפים את שאר החומרים בעירבוב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים..
מחממים מחבת טפלון ומשמנים עם מעט חמאה. יוצקים את הבלילה עם מצקת מרק ומטלטלים את המחבת שהבלילה תתפזר באופן שווה. מחכים שיופיעו בועות קטנות על הבלילה ואז הופכים לצד שני עד שמזהיב..
מניחים את המילוי לאורך השליש התחתון של כל חביתית, מקפלים את הצדדים מעט ומגלגלים את החביתית מלמטה כלפי מעלה..
ניתן למלא עם גבינה מתוקה (לערבב גבינה לבנה עם סוכר ואפשר גם צימוקים) או בצל ופטריות מטוגנים.