בסיר קטן עם מים לבשל את העדשים עד שמתרככים (בערך 20 דקות) לטעום אם זה רך, לסנן ולשים בצד..
2
האורז: לשים שמן כ-2-3 כפות להוסיף את האורז והמים החמים, להביא לרתיחה, להוריד טמפרטורה למינימום, לכסות טוב את הסיר (אני שמה מגבת דקה ועל זה את המכסה) ולבשל כ-20 דקות. להעמיד בצד..
3
מחבת לטגן את הבצלים עד להזהבה. להוסיף את העדשים ואת התבלינים ולערבב.
להוסיף את העדשים והבצל המטוגן לסיר האורז ולערבב ביחד.
לטעום ואם צריך לתקן תיבול להוסיף..
4
בתאבון (:.
1
בסיר קטן עם מים לבשל את העדשים עד שמתרככים (בערך 20 דקות) לטעום אם זה רך, לסנן ולשים בצד..
2
האורז: לשים שמן כ-2-3 כפות להוסיף את האורז והמים החמים, להביא לרתיחה, להוריד טמפרטורה למינימום, לכסות טוב את הסיר (אני שמה מגבת דקה ועל זה את המכסה) ולבשל כ-20 דקות. להעמיד בצד..
3
מחבת לטגן את הבצלים עד להזהבה. להוסיף את העדשים ואת התבלינים ולערבב.
להוסיף את העדשים והבצל המטוגן לסיר האורז ולערבב ביחד.
לטעום ואם צריך לתקן תיבול להוסיף..