לןגן

מג'דרה

מאת: Sari Noy, פורסם: 20/05/2016 | 18:14
מג'דרה

תקציר המתכון: תוספת טעימה לצלי ולעוף.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן עם מים לבשל את העדשים עד שמתרככים (בערך 20 דקות) לטעום אם זה רך, לסנן ולשים בצד.

  2. האורז: לשים שמן כ-2-3 כפות להוסיף את האורז והמים החמים, להביא לרתיחה, להוריד טמפרטורה למינימום, לכסות טוב את הסיר (אני שמה מגבת דקה ועל זה את המכסה) ולבשל כ-20 דקות. להעמיד בצד.

  3. מחבת לטגן את הבצלים עד להזהבה. להוסיף את העדשים ואת התבלינים ולערבב. להוסיף את העדשים והבצל המטוגן לסיר האורז ולערבב ביחד. לטעום ואם צריך לתקן תיבול להוסיף.

  4. בתאבון (: