תקציר המתכון: תוספת טעימה לצלי ולעוף.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסיר קטן עם מים לבשל את העדשים עד שמתרככים (בערך 20 דקות) לטעום אם זה רך, לסנן ולשים בצד.
האורז: לשים שמן כ-2-3 כפות להוסיף את האורז והמים החמים, להביא לרתיחה, להוריד טמפרטורה למינימום, לכסות טוב את הסיר (אני שמה מגבת דקה ועל זה את המכסה) ולבשל כ-20 דקות. להעמיד בצד.
מחבת לטגן את הבצלים עד להזהבה. להוסיף את העדשים ואת התבלינים ולערבב. להוסיף את העדשים והבצל המטוגן לסיר האורז ולערבב ביחד. לטעום ואם צריך לתקן תיבול להוסיף.
בתאבון (: