לןגן

לימון כבוש משגע

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 03/11/2015 | 00:20
לימון כבוש משגע

תקציר המתכון: לימון כבוש טעים בטירוף, עם פלפל אדום יבש(סודנייה) ופפריקה אדומה :)

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת לימון כבוש

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הלימונים, לחתוך בחצי ואז לפרוסות בעובי סנטימטר, לשטוף את הפלפל האדום היבש. להכניס את פרוסות הלימונים, את הסודנייה,כף פפריקה אדומה,3/4 כוס מלח ושמן עד לכיסוי הצנצנת , לסגור היטב ולערבב טוב (לשקשק) את הצנצנת. לשים במקום חם - ליד הגז/תנור , או מול השמש . מוכן תוך 21 יום ונשמר עד שנתיים . ככל ש"מתיישן" יותר - נהיה יותר טעים ומקבל מרקם של ריבה. * טיפ ממני אליכן - להכניס רק מזלג נקי לצנצנת*