לןגן

מלפפון חמוץ בהכנה ביתית

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 02/11/2015 | 23:53
מלפפון חמוץ בהכנה ביתית

תקציר המתכון: מלפפון חמוץ בהכנה ביתית יחד עם סלרי, פלפל חריף ופלפל אדום יבש (סודנייה) - פשוט מדהים !!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להכנת המלפפונים החמוצים

לתיבול

אופן הכנה

  1. לשטוף טוב את המלפפונים - חשוב שאלו יהיו מלפפונים קטנים, קשים וטריים , לחתוך את גבעולי הסלרי לחתיכות עבות, לחצות הפלפלים החריפים ולשטוף את הסודנייה - להכניס הכל לתוך צנצנת , לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב (לשקשק את הצנצנת). מוכן לאכילה למחרת . *טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *

  2. טיפ נוסף - אם אתן טועמות וזה טיפה מלוח/חמוץ לטעמכן - פשוט לשפוך מעט מים מן הצנצנת ולהוסיף מים מינרליים.