אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

123
צפיות

לביבות פירה בשני מרכיבים בלבד (תפוחי אדמה ובצל)

המתכון של
לביבות פירה בשני מרכיבים בלבד (תפוחי אדמה ובצל)

טעים אששששש🔥

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מרכיבים
  •    •   4 תפוחי אדמה (לבישול)
  •    •   4 בצלים קצוצים דק
  •    •   2 כפות אבקת מרק עוף
  •    •   1 כפית פלפל שחור גרוס
  •    •   קמח לציפוי
  •    •   ביצה לטבילה
  •    •   שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומועכים לפירה חלק..


  • 2

    2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה..


  • 3

    3. מסננים את הבצל מהשמן היטב ומשאירים רק את הבצל עצמו..


  • 4

    4. מערבבים את הפירה עם הבצל המסונן..


  • 5

    5. מוסיפים 2 כפות מרק עוף וכפית פלפל שחור גרוס ומערבבים לתערובת אחידה..


  • 6

    6. בעזרת רינג יוצרים עיגולים קטנים..


  • 7

    7. מצפים כל עיגול בקמח, טובלים בביצה ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות..


  • 8

    8. כשהלביבות יוצאות מהשמן – מניחים אותן קודם כל על רשת או על נייר סופג כדי להוציא את השמן המיותר ומגישים.


1

1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומועכים לפירה חלק..


2

2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה..


3

3. מסננים את הבצל מהשמן היטב ומשאירים רק את הבצל עצמו..


4

4. מערבבים את הפירה עם הבצל המסונן..


5

5. מוסיפים 2 כפות מרק עוף וכפית פלפל שחור גרוס ומערבבים לתערובת אחידה..


6

6. בעזרת רינג יוצרים עיגולים קטנים..


7

7. מצפים כל עיגול בקמח, טובלים בביצה ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות..


8

8. כשהלביבות יוצאות מהשמן – מניחים אותן קודם כל על רשת או על נייר סופג כדי להוציא את השמן המיותר ומגישים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים