טגני את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה, הוסיפי את השומר ובשלי יחד כ10 דקות..
2
הוסיפי את האפונה, תבלי , ערבבי היטב. הוסיפי מים רותחים עד 3/4 מגובה האפונה ובשלי על אש בינונית. לבדוק טעמים ולהעביר לאש נמוכה כחצי שעה או עד ריכוך מלא של השומר..
3
להגיש בתוספת אורז או פירה..
4
בהצלחה ובאהבה איילת❤️.
1
טגני את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה, הוסיפי את השומר ובשלי יחד כ10 דקות..
2
הוסיפי את האפונה, תבלי , ערבבי היטב. הוסיפי מים רותחים עד 3/4 מגובה האפונה ובשלי על אש בינונית. לבדוק טעמים ולהעביר לאש נמוכה כחצי שעה או עד ריכוך מלא של השומר..