לןגן

לביבות פירה בשני מרכיבים בלבד (תפוחי אדמה ובצל)

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 05/12/2025 | 13:55
לביבות פירה בשני מרכיבים בלבד (תפוחי אדמה ובצל)

תקציר המתכון: טעים אששששש🔥

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומועכים לפירה חלק.

  2. 2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה.

  3. 3. מסננים את הבצל מהשמן היטב ומשאירים רק את הבצל עצמו.

  4. 4. מערבבים את הפירה עם הבצל המסונן.

  5. 5. מוסיפים 2 כפות מרק עוף וכפית פלפל שחור גרוס ומערבבים לתערובת אחידה.

  6. 6. בעזרת רינג יוצרים עיגולים קטנים.

  7. 7. מצפים כל עיגול בקמח, טובלים בביצה ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות.

  8. 8. כשהלביבות יוצאות מהשמן – מניחים אותן קודם כל על רשת או על נייר סופג כדי להוציא את השמן המיותר ומגישים