- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילה איטריות דקיקות (400 גר')
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מזהיבים בצל במעט שמן.
-
2
מוסיפים את האיטריות וממשיכים לטגן עד שהאטריות משחימות.
-
3
מוסיפים את המלח והחוויג' ו-6 כוסות מים חמים .
-
4
לאחר שהמים רתחו לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות .
-
5
מכבים את האש, פותחים את האיטריות עם מזלג ומשאירים את המכסה סגור עוד קצת, ושוב פותחים עם מזלג.
-
6
(בשקית יש 6 כוסות איטריות דקיקות, על כל כוס איטריות שמים כוס מים חמים).
1
מזהיבים בצל במעט שמן.
2
מוסיפים את האיטריות וממשיכים לטגן עד שהאטריות משחימות.
3
מוסיפים את המלח והחוויג' ו-6 כוסות מים חמים .
4
לאחר שהמים רתחו לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות .
5
מכבים את האש, פותחים את האיטריות עם מזלג ומשאירים את המכסה סגור עוד קצת, ושוב פותחים עם מזלג.
6
(בשקית יש 6 כוסות איטריות דקיקות, על כל כוס איטריות שמים כוס מים חמים).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים