לןגן

אטריות דקיקות - אינטריה

מאת: מירי גולני, פורסם: 29/10/2022 | 09:47
אטריות דקיקות - אינטריה

תקציר המתכון: תוספת - כמו אורז ותפוחי אדמה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים בצל במעט שמן

  2. מוסיפים את האיטריות וממשיכים לטגן עד שהאטריות משחימות

  3. מוסיפים את המלח והחוויג' ו-6 כוסות מים חמים

  4. לאחר שהמים רתחו לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות

  5. מכבים את האש, פותחים את האיטריות עם מזלג ומשאירים את המכסה סגור עוד קצת, ושוב פותחים עם מזלג

  6. (בשקית יש 6 כוסות איטריות דקיקות, על כל כוס איטריות שמים כוס מים חמים)