לןגן

אפונה עדינה תוספת ממכרת, מנצחת ב-10 דקות של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 29/03/2021 | 07:12
אפונה עדינה תוספת ממכרת, מנצחת ב-10 דקות של סבתא לאה

תקציר המתכון: תוספת טעימה בטירוף, סופר מהירה להכנה, כולם יכולים להשתתף בחגיגה צמחונים, טבעונים ורגישים לגלוטן.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת רחבה עם השמן, מוסיפים את הבצל, הסלרי ומטגנים עד לשקיפות

  2. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים עוד דקה נוספת

  3. מוסיפים את שקית האפונה העדינה (אין צורך להפשיר), המים הרותחים, התבלינים (מרק עוף, פלפל שחור, מלח, שום גבישי, מלח, כורכום, כמון, פפריקה חריפה) ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך וממשיכים לבשל במשך 10 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מצמצם

  4. מגישים לצד אורז לבן "דלישס"

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה