אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

346
צפיות

מוקפץ ירקות עם איטריות אורז

המתכון של
מוקפץ ירקות עם  איטריות אורז

יאמי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • את האיטריות בכמות שרוצים משרים במים מהברז כשעתים ומסננים
  • את הכרוב משרים בקערה עם מים כ5 דקות ומסננים
  • חותכים לרצועות
  • 1 גזר גדול
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • חצי פלפל צהוב
  • חתיכה של כרוב
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים מחבת עם.


  • 2

    2 כפות שמן זית.


  • 3

    מוסיפים את הגזר.


  • 4

    וכ3-4 דקות .


  • 5

    מערבבים במחבת.


  • 6

    מוסיפים את הפלפלים.


  • 7

    ו3-4 דקות מערבבים.


  • 8

    מוסיפים את הכרוב.


  • 9

    לערבב הכל יחד .


  • 10

    כ3-4 דקות.


  • 11

    מתבלים ב...


  • 12

    2 כפות רוטב שום דבש.


  • 13

    2 כפות סויה קלאסי.


  • 14

    2 כפות צילי מתוק.


  • 15

    2 כפות טריאקי.


  • 16

    לערבב עם הירקות .


  • 17

    כ5 דקות.


  • 18

    מוסיפים את האיטריות.


  • 19

    ולערבב במשך כ5 דקות.


  • 20

    להפריד את האיטריות במחבת עם 2 מזלגות.


  • 21

    תוך כדי העירבוב עם הירקות.


  • 22

    בתאבון.


1

מחממים מחבת עם.


2

2 כפות שמן זית.


3

מוסיפים את הגזר.


4

וכ3-4 דקות .


5

מערבבים במחבת.


6

מוסיפים את הפלפלים.


7

ו3-4 דקות מערבבים.


8

מוסיפים את הכרוב.


9

לערבב הכל יחד .


10

כ3-4 דקות.


11

מתבלים ב...


12

2 כפות רוטב שום דבש.


13

2 כפות סויה קלאסי.


14

2 כפות צילי מתוק.


15

2 כפות טריאקי.


16

לערבב עם הירקות .


17

כ5 דקות.


18

מוסיפים את האיטריות.


19

ולערבב במשך כ5 דקות.


20

להפריד את האיטריות במחבת עם 2 מזלגות.


21

תוך כדי העירבוב עם הירקות.


22

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים