אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

8,041
צפיות

אפונה עם סלרי

המתכון של
אפונה עם סלרי

תוספת טעימה ובריאה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שקית אפונה קפואה
  • 4 גבעולי סלרי עם העלים
  • בצל קצוץ
  • מעט שמן זית
  • מלח
  • פלפל לבן
  • כורכום
אופן ההכנה
  • 0

    מטגנים את הבצל עד לשקיפות . מוסיפים את התבלינים חוץ מהמלח. .


  • 1

    קוצצים את הסלרי ומכניסים לסיר. מקפיצים מעט. .


  • 2

    שוטפים אתהאפונה ומוסיפים אותה לסיר , מוסיפים מלח ומים עד ל 3/4 גובה מהאפונה . מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. .


  • 3

    מבשלים כחצי שעה עד לספיגת הנוזלים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


0

מטגנים את הבצל עד לשקיפות . מוסיפים את התבלינים חוץ מהמלח. .


1

קוצצים את הסלרי ומכניסים לסיר. מקפיצים מעט. .


2

שוטפים אתהאפונה ומוסיפים אותה לסיר , מוסיפים מלח ומים עד ל 3/4 גובה מהאפונה . מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. .


3

מבשלים כחצי שעה עד לספיגת הנוזלים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים