לןגן

אפונה עם סלרי

מאת: מדי רואקי, פורסם: 11/12/2020 | 13:58
אפונה עם סלרי

תקציר המתכון: תוספת טעימה ובריאה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות . מוסיפים את התבלינים חוץ מהמלח.

  2. קוצצים את הסלרי ומכניסים לסיר. מקפיצים מעט.

  3. שוטפים אתהאפונה ומוסיפים אותה לסיר , מוסיפים מלח ומים עד ל 3/4 גובה מהאפונה . מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.

  4. מבשלים כחצי שעה עד לספיגת הנוזלים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.