אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,259
צפיות

חומוס מבושל פיקנטי

המתכון של
חומוס מבושל פיקנטי

חומוס בגרסה מרוקאית אותנטית

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 קילו חומוס מושרה לילה עם מעט אבקת סודה לשתיה.
  • בצל קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • כף שום כתוש
  • כף כמון
  • כפית כורכום
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית פלפל שחור
  • 6 פלפלי סודניה
  • מלח
אופן ההכנה
  • 0

    מרתיחים את החומוס רתיחה קצרה ומסננים מהקצף. .


  • 1

    בסיר סוטאז' רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט שמן זית . .


  • 2

    מתבלים בכל התבלינים חוץ מהמלח. מוסיפים פנימה את החומוס מכסים במים ומביאים לרתיחה. .


  • 3

    מבשלים על אש נמוכה עד שהחומוס מתרכך. מוסיפים את המלח לקראת סוף הבישול כשהמים נספגים כמעט עד הסוף. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


0

מרתיחים את החומוס רתיחה קצרה ומסננים מהקצף. .


1

בסיר סוטאז' רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט שמן זית . .


2

מתבלים בכל התבלינים חוץ מהמלח. מוסיפים פנימה את החומוס מכסים במים ומביאים לרתיחה. .


3

מבשלים על אש נמוכה עד שהחומוס מתרכך. מוסיפים את המלח לקראת סוף הבישול כשהמים נספגים כמעט עד הסוף. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים