תקציר המתכון: חומוס בגרסה מרוקאית אותנטית
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מרתיחים את החומוס רתיחה קצרה ומסננים מהקצף.
בסיר סוטאז' רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט שמן זית .
מתבלים בכל התבלינים חוץ מהמלח. מוסיפים פנימה את החומוס מכסים במים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה עד שהחומוס מתרכך. מוסיפים את המלח לקראת סוף הבישול כשהמים נספגים כמעט עד הסוף. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.