אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

432
צפיות

בטטה אפויה

המתכון של
בטטה אפויה

בטטה בקלי קלות עם הקליפה. מעדן מקורמל מהסוכרים של הבטטה ללא שום תוספת . טעם טבעי נטו.

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 בטטות פרוסות לאורך .
  • שמן זית בתרסיס
אופן ההכנה
  • 0

    שוטפים היטב את הבטטות עם מים וסבון. מקרצפים את הקליפה. .


  • 1

    פורסים את הבטטות לאורך. כל בטטה לפחות לשלוש פרוסות בעובי ס"מ לפחות. .


  • 2

    (כמובן שתלוי בעובי הבטטה). .


  • 3

    מרססים משני צידי הבטטות מעט שמן זית . .


  • 4

    מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה כאשר החלק הפנימי של הבטטה כלפי התבנית (כמו בתמונה המצורפת). .


  • 5

    אופים בחום בינוני 180 מעלות עד לקירמול וריכוך מוחלט. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


0

שוטפים היטב את הבטטות עם מים וסבון. מקרצפים את הקליפה. .


1

פורסים את הבטטות לאורך. כל בטטה לפחות לשלוש פרוסות בעובי ס"מ לפחות. .


2

(כמובן שתלוי בעובי הבטטה). .


3

מרססים משני צידי הבטטות מעט שמן זית . .


4

מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה כאשר החלק הפנימי של הבטטה כלפי התבנית (כמו בתמונה המצורפת). .


5

אופים בחום בינוני 180 מעלות עד לקירמול וריכוך מוחלט. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים