הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבטטה בקלי קלות עם הקליפה. מעדן מקורמל מהסוכרים של הבטטה ללא שום תוספת . טעם טבעי נטו.
שוטפים היטב את הבטטות עם מים וסבון. מקרצפים את הקליפה. .
פורסים את הבטטות לאורך. כל בטטה לפחות לשלוש פרוסות בעובי ס"מ לפחות. .
(כמובן שתלוי בעובי הבטטה). .
מרססים משני צידי הבטטות מעט שמן זית . .
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה כאשר החלק הפנימי של הבטטה כלפי התבנית (כמו בתמונה המצורפת). .
אופים בחום בינוני 180 מעלות עד לקירמול וריכוך מוחלט. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .