לןגן

בטטה אפויה

מאת: מדי רואקי, פורסם: 19/11/2020 | 20:19
בטטה אפויה

תקציר המתכון: בטטה בקלי קלות עם הקליפה. מעדן מקורמל מהסוכרים של הבטטה ללא שום תוספת . טעם טבעי נטו.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את הבטטות עם מים וסבון. מקרצפים את הקליפה.

  2. פורסים את הבטטות לאורך. כל בטטה לפחות לשלוש פרוסות בעובי ס"מ לפחות.

  3. (כמובן שתלוי בעובי הבטטה).

  4. מרססים משני צידי הבטטות מעט שמן זית .

  5. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה כאשר החלק הפנימי של הבטטה כלפי התבנית (כמו בתמונה המצורפת).

  6. אופים בחום בינוני 180 מעלות עד לקירמול וריכוך מוחלט. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.