אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

15,154
צפיות

עדשים ירוקות עם בצל

המתכון של
עדשים ירוקות עם בצל

יאמי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כוס עדשים שהושרו וסוננו
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • בסיר מחממים שמן
  • שמים את הבצל
  • מטגנים אותו עד הזהבה
  • מוסיפים את העדשים
  • מערבבים יחד כ2 דקות
אופן ההכנה
  • 0

    מתבלים.


  • 1

    חצי כפית מלח.


  • 2

    רבע כפית כמון.


  • 3

    קמצוץ פילפל לבן.


  • 4

    חצי כף פפריקה מתוקה.


  • 5

    מערבבים יחד כדקה.


  • 6

    מוסיפים 2 כוסת מים רותחים ..


  • 7

    מגיעים לרתיחה.


  • 8

    מנמיכים את האש מכסים.


  • 9

    מבשלים עד אידוי המים.


  • 10

    שמים נייר סופג ומעל את המיכסה .


  • 11

    למשך 5 דקות תאבון.


0

מתבלים.


1

חצי כפית מלח.


2

רבע כפית כמון.


3

קמצוץ פילפל לבן.


4

חצי כף פפריקה מתוקה.


5

מערבבים יחד כדקה.


6

מוסיפים 2 כוסת מים רותחים ..


7

מגיעים לרתיחה.


8

מנמיכים את האש מכסים.


9

מבשלים עד אידוי המים.


10

שמים נייר סופג ומעל את המיכסה .


11

למשך 5 דקות תאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים