לןגן

עדשים ירוקות עם בצל

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 17:49
עדשים ירוקות עם בצל

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתבלים

  2. חצי כפית מלח

  3. רבע כפית כמון

  4. קמצוץ פילפל לבן

  5. חצי כף פפריקה מתוקה

  6. מערבבים יחד כדקה

  7. מוסיפים 2 כוסת מים רותחים .

  8. מגיעים לרתיחה

  9. מנמיכים את האש מכסים

  10. מבשלים עד אידוי המים

  11. שמים נייר סופג ומעל את המיכסה

  12. למשך 5 דקות תאבון