אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

944
צפיות

מוקפץ ירקות ושעועית ירוקה

המתכון של
מוקפץ ירקות ושעועית ירוקה

יאמי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי פלפל אדום רצועות
  • חצי פלפל כתום רצועות
  • חצי פלפל צהוב רצועות
  • חצי בצל סגול רצועות
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות
  • חצי כרוב קטן חתוך
  • כוס שעועית ירוקה קפואה
אופן ההכנה
  • 0

    במחבת מטגנים את הבצל.


  • 1

    עם שמן זית במשך 3 דקות.


  • 2

    להוסיף בהדרגה את השאר.


  • 3

    אחרי על הוספה לערבב.


  • 4

    לתבל ברטבים שרוצים.


  • 5

    מערבבים וממשיכים.


  • 6

    כ10 דקות עם מיכסה.


  • 7

    באש נמוכה.


  • 8

    להוסיף כפית דבש.


  • 9

    להמשיף 5 דקות נוספות.


0

במחבת מטגנים את הבצל.


1

עם שמן זית במשך 3 דקות.


2

להוסיף בהדרגה את השאר.


3

אחרי על הוספה לערבב.


4

לתבל ברטבים שרוצים.


5

מערבבים וממשיכים.


6

כ10 דקות עם מיכסה.


7

באש נמוכה.


8

להוסיף כפית דבש.


9

להמשיף 5 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים