אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

526
צפיות

אפונה ירוקה ברוטב

המתכון של
אפונה ירוקה ברוטב

יאמי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קופסה של אפונה
  • שטופה ומסוננת
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 עגבניות קלופות קצוצות
  • בצלוחית מערבבים..
  • חצי קופסה רוטב עגבניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • כית שום כתוש
  • חצי כפית פילפל שחור
  • חצי כפית כורכום
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר מטגנים את הבצל.


  • 1

    מוסיפים את העגבניות.


  • 2

    וממשיכים ל5 דקות.


  • 3

    שופכים את.


  • 4

    התבלינים בצלוחית.


  • 5

    מערבבים טוב כמה דקות.מוסיפים 2 כוס מים.


  • 6

    מגיעים לרתיחה מנמיכים את האש מכסים.


  • 7

    ומבשלים 10 דקות.


  • 8

    מוסיפים את האפונה.


  • 9

    ו 2 כוסות מים.


  • 10

    ועל אש נמוכה.


  • 11

    מבשלים כ20 דקות נוספות.


0

בסיר מטגנים את הבצל.


1

מוסיפים את העגבניות.


2

וממשיכים ל5 דקות.


3

שופכים את.


4

התבלינים בצלוחית.


5

מערבבים טוב כמה דקות.מוסיפים 2 כוס מים.


6

מגיעים לרתיחה מנמיכים את האש מכסים.


7

ומבשלים 10 דקות.


8

מוסיפים את האפונה.


9

ו 2 כוסות מים.


10

ועל אש נמוכה.


11

מבשלים כ20 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים