לןגן

אפונה ירוקה ברוטב

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 01:38
אפונה ירוקה ברוטב

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל

  2. מוסיפים את העגבניות

  3. וממשיכים ל5 דקות

  4. שופכים את

  5. התבלינים בצלוחית

  6. מערבבים טוב כמה דקות.מוסיפים 2 כוס מים

  7. מגיעים לרתיחה מנמיכים את האש מכסים

  8. ומבשלים 10 דקות

  9. מוסיפים את האפונה

  10. ו 2 כוסות מים

  11. ועל אש נמוכה

  12. מבשלים כ20 דקות נוספות