אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

145
צפיות

מניפת תפו"א מתובלים

המתכון של
מניפת תפו"א מתובלים

תפו"א מרשימים ביותר

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5-6 תפו"א
  • גמבה, או פלפלים בכול הצבעים, או פטריות , או עגבניות,
  • חופן פיטרוזליה
  • כורכום
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • מרק עוף
  • פפריקה מתוקה
  • לקלף ולשטוף את התפוא,
  • כול תפו"א לחרוץ עם סכין ברווחים שווים ולא עד הסוף כדי שלא יחתך לגמרי
  • בין החריצים ניתן להכניס פטריות קצטצות, או פלפלים קצוצים היטב בכול הצבעים
  • בקיצור מה שבא,
  • בקערית לשים את כול התבלינים כורכום, פלפל שחור גרוס, מלח, מרק עוף, שמן זית פפריקה מתוקה לערבב היטב ולמרות היטב את התפוא שיכנס גם בחריצים
  • לפזר מעל פיטרוזליה קצוצה
  • לאפות בתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
  • בהצלחה 🌹🌹
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים