מניפת תפו"א מתובלים
מאת: מירי צדוק, פורסם: 28/09/2020 | 21:53
תקציר המתכון:
תפו"א מרשימים ביותר
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5-6 תפו"א
-
גמבה, או פלפלים בכול הצבעים, או פטריות , או עגבניות,
-
חופן פיטרוזליה
-
כורכום
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח
-
מרק עוף
-
פפריקה מתוקה
-
לקלף ולשטוף את התפוא,
-
כול תפו"א לחרוץ עם סכין ברווחים שווים ולא עד הסוף כדי שלא יחתך לגמרי
-
בין החריצים ניתן להכניס פטריות קצטצות, או פלפלים קצוצים היטב בכול הצבעים
-
בקיצור מה שבא,
-
בקערית לשים את כול התבלינים כורכום, פלפל שחור גרוס, מלח, מרק עוף, שמן זית פפריקה מתוקה לערבב היטב ולמרות היטב את התפוא שיכנס גם בחריצים
-
לפזר מעל פיטרוזליה קצוצה
-
לאפות בתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-