הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחמם שמן בסיר .
לשים את האורז לטיגון של 2 דק בסיר - לערבב כל הזמן שלא ידבקו .
על כל כוס אורז - לשים 1.5 כוסות מים.
להוסיף מלח - על כל כוס אורז בערך כפית מחוקה של מלח דק .
להביא לרתיחה ולערבב.
להעביר את הסיר לאש הכי נמוכה בגז, לכסות במכסה שמתאים במדוייק וגם לכסות במגבת אם במכסה של הסיר יש חור להוצאת אדים.....
לשים סטופר על 20 דק בדיוק.
בתום 20 דק לכבות הגז - מוכן ובתיאבון אורז לבן אחד אחד :)) .