- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 בטטות וחתיכת דלעת קלופות וחתוכות לחתיכות בינוניות
-
3 בצלים חתוכים לחצאים ואז לרצועות דקות
-
-
-
מעט פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה בשמן, חצי כפית פפריקה חריפה, מעט מלח
-
כף אבקת מרק עוף,חצי כף תבלין קינמון, 2 מקל קינמון, מעט פלפל צ'ילי גרוס (לא חובה)
אופן ההכנה
-
1
לטגן בסיר ב- 3 כפות שמן את רצועות הבצל עד הזהבה..
-
2
להוסיף סוכר וסילאן ולערבב היטב יחד..
-
3
להניח מעל את חתיכות הבטטה והדלעת ולתת להתבשל יחד כ- 5 דק'..
-
4
להוסיף את הפלפל, מלח, פפריקות,מרק עוף ולערבב..
-
5
להוסיף מים עד כיסוי הירקות בלבד..
-
6
לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'..
-
7
להוסיף את הקינמון, עוד כף סילאן ופלפל צ'ילי..
-
8
לבשל עוד כ- 20 דק' על אש נמוכה מאוד. יוצא סמיך..
-
9
לטרוף!.
1
לטגן בסיר ב- 3 כפות שמן את רצועות הבצל עד הזהבה..
2
להוסיף סוכר וסילאן ולערבב היטב יחד..
3
להניח מעל את חתיכות הבטטה והדלעת ולתת להתבשל יחד כ- 5 דק'..
4
להוסיף את הפלפל, מלח, פפריקות,מרק עוף ולערבב..
5
להוסיף מים עד כיסוי הירקות בלבד..
6
לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'..
7
להוסיף את הקינמון, עוד כף סילאן ופלפל צ'ילי..
8
לבשל עוד כ- 20 דק' על אש נמוכה מאוד. יוצא סמיך..
9
לטרוף!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים