אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,062
צפיות

בטטה ודלעת מקורמלת

המתכון של
בטטה ודלעת מקורמלת

מעדן, סמיך וטעים בטירוף. תוספת נהדרת לאורז או פתיתים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 בטטות וחתיכת דלעת קלופות וחתוכות לחתיכות בינוניות
  • 3 בצלים חתוכים לחצאים ואז לרצועות דקות
  • כף סוכר
  • 3 כפות סילאן
  • מעט פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה בשמן, חצי כפית פפריקה חריפה, מעט מלח
  • כף אבקת מרק עוף,חצי כף תבלין קינמון, 2 מקל קינמון, מעט פלפל צ'ילי גרוס (לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בסיר ב- 3 כפות שמן את רצועות הבצל עד הזהבה..


  • 2

    להוסיף סוכר וסילאן ולערבב היטב יחד..


  • 3

    להניח מעל את חתיכות הבטטה והדלעת ולתת להתבשל יחד כ- 5 דק'..


  • 4

    להוסיף את הפלפל, מלח, פפריקות,מרק עוף ולערבב..


  • 5

    להוסיף מים עד כיסוי הירקות בלבד..


  • 6

    לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'..


  • 7

    להוסיף את הקינמון, עוד כף סילאן ופלפל צ'ילי..


  • 8

    לבשל עוד כ- 20 דק' על אש נמוכה מאוד. יוצא סמיך..


  • 9

    לטרוף!.


1

לטגן בסיר ב- 3 כפות שמן את רצועות הבצל עד הזהבה..


2

להוסיף סוכר וסילאן ולערבב היטב יחד..


3

להניח מעל את חתיכות הבטטה והדלעת ולתת להתבשל יחד כ- 5 דק'..


4

להוסיף את הפלפל, מלח, פפריקות,מרק עוף ולערבב..


5

להוסיף מים עד כיסוי הירקות בלבד..


6

לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'..


7

להוסיף את הקינמון, עוד כף סילאן ופלפל צ'ילי..


8

לבשל עוד כ- 20 דק' על אש נמוכה מאוד. יוצא סמיך..


9

לטרוף!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים