תקציר המתכון: מעדן, סמיך וטעים בטירוף. תוספת נהדרת לאורז או פתיתים
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לטגן בסיר ב- 3 כפות שמן את רצועות הבצל עד הזהבה.
להוסיף סוכר וסילאן ולערבב היטב יחד.
להניח מעל את חתיכות הבטטה והדלעת ולתת להתבשל יחד כ- 5 דק'.
להוסיף את הפלפל, מלח, פפריקות,מרק עוף ולערבב.
להוסיף מים עד כיסוי הירקות בלבד.
לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'.
להוסיף את הקינמון, עוד כף סילאן ופלפל צ'ילי.
לבשל עוד כ- 20 דק' על אש נמוכה מאוד. יוצא סמיך.
לטרוף!