לןגן

בטטה ודלעת מקורמלת

מאת: אורית לוי, פורסם: 28/10/2019 | 12:04
בטטה ודלעת מקורמלת

תקציר המתכון: מעדן, סמיך וטעים בטירוף. תוספת נהדרת לאורז או פתיתים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר ב- 3 כפות שמן את רצועות הבצל עד הזהבה.

  2. להוסיף סוכר וסילאן ולערבב היטב יחד.

  3. להניח מעל את חתיכות הבטטה והדלעת ולתת להתבשל יחד כ- 5 דק'.

  4. להוסיף את הפלפל, מלח, פפריקות,מרק עוף ולערבב.

  5. להוסיף מים עד כיסוי הירקות בלבד.

  6. לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'.

  7. להוסיף את הקינמון, עוד כף סילאן ופלפל צ'ילי.

  8. לבשל עוד כ- 20 דק' על אש נמוכה מאוד. יוצא סמיך.

  9. לטרוף!