הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהנחתוך חצי בצל לקוביות .
ונטגן אותו .
לאחר מכן נוסיף את העגבניות המגורדות נטגן 3 דק נוסיף את בתבלינים .
ואת הרסק נבדל כ4/5 דקות נוסיף את הפלפל החריף (למי שאוהבת) ונתן לו עוד כמה דק והשקשוקה מוכנה.
לבנתים נחצה את הלחמניה ונמרח אותה בשמן זית .
נכניס לתנור על חום של 220 מעלות על גריל 3 דק.
ואז נוציא נשים את השקדוקה מעל ונשים את הביצה במרכז נכניס את זה לתנור לעוד כ4/5 דק עד שהביצה מוכנה ..
בתאבון.