- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
3 תפו"א מבושלים ומרוסק לפירה
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מערבבים היטב לתוך הפירה את הבצל ואבקת בצל ומעבירים לשקית זילוף .
-
3
2)פורסים עלי סיגר על שולחן העבודה מזלפים בקצה של העלי פס של המלית וסוגרים את שני הצדדים כמו ארנק ומגלגלים ומדביקים והסוף עם קמח ומים .
-
4
3) מכניסים את הסיגרים למקפיא לחצי שעה להתייצבות ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי או כל רוטב שאתם אוהבים .
-
5
בתאבון.
1
.
2
1)מערבבים היטב לתוך הפירה את הבצל ואבקת בצל ומעבירים לשקית זילוף .
3
2)פורסים עלי סיגר על שולחן העבודה מזלפים בקצה של העלי פס של המלית וסוגרים את שני הצדדים כמו ארנק ומגלגלים ומדביקים והסוף עם קמח ומים .
4
3) מכניסים את הסיגרים למקפיא לחצי שעה להתייצבות ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי או כל רוטב שאתם אוהבים .
5
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים