אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,089
צפיות

תוספת ירקות או סלט

המתכון של
תוספת ירקות או סלט

מתאים לתוספת לארוחה או סלט למריחה פיקנטי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4כפות שמן זית
  • בצל אחד קצוץ
  • 2 כישואים קוביות
  • חציל אחד גדול חתול לקוביות
  • בטאטה חתוכה לקוביות
  • 4 שיני שום קצוצים
  • (פטרוזיליה שמיר וקוסברה
  • מעט מכל ירק ליקצוץ)
  • פילפל ירוק חריף קצוץ
  • כפית כורכום
  • כף מרק עוף
  • פילפל שחור רבע כפית
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל ותוך כדי להכניס את השום.


  • 2

    להכניס את הפילפל ולהמשיך לטגן.


  • 3

    את החצילים הכישואים ולהמשיך לטגן.


  • 4

    להוסיף חצי כוס מים ולבשל 40 דקות .


  • 5

    ולהכניס את הבטטה להמשיך לבשל על אש נמוכה כמה שיותר כך יותר טעים.


  • 6

    עד לצימצום הנוזלים ומירקם קיבתי הורס להכניס את הירק ולבשל עוד 10 דקות ותהנו ( אפשר תוספת בצלחת ליד אורז וצלי.... או סלט קר טעים ביותר).


1

לטגן את הבצל ותוך כדי להכניס את השום.


2

להכניס את הפילפל ולהמשיך לטגן.


3

את החצילים הכישואים ולהמשיך לטגן.


4

להוסיף חצי כוס מים ולבשל 40 דקות .


5

ולהכניס את הבטטה להמשיך לבשל על אש נמוכה כמה שיותר כך יותר טעים.


6

עד לצימצום הנוזלים ומירקם קיבתי הורס להכניס את הירק ולבשל עוד 10 דקות ותהנו ( אפשר תוספת בצלחת ליד אורז וצלי.... או סלט קר טעים ביותר).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים