לןגן

עלי סיגר במילוי תפו"א ובצל יבש מטוגן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/07/2019 | 17:08
עלי סיגר במילוי תפו"א ובצל יבש מטוגן

תקציר המתכון: מושלם 👌למנת פתיחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מערבבים היטב לתוך הפירה את הבצל ואבקת בצל ומעבירים לשקית זילוף

  2. 2)פורסים עלי סיגר על שולחן העבודה מזלפים בקצה של העלי פס של המלית וסוגרים את שני הצדדים כמו ארנק ומגלגלים ומדביקים והסוף עם קמח ומים

  3. 3) מכניסים את הסיגרים למקפיא לחצי שעה להתייצבות ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי או כל רוטב שאתם אוהבים

  4. בתאבון