תקציר המתכון: מתאים לתוספת לארוחה או סלט למריחה פיקנטי
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל ותוך כדי להכניס את השום
להכניס את הפילפל ולהמשיך לטגן
את החצילים הכישואים ולהמשיך לטגן
להוסיף חצי כוס מים ולבשל 40 דקות
ולהכניס את הבטטה להמשיך לבשל על אש נמוכה כמה שיותר כך יותר טעים
עד לצימצום הנוזלים ומירקם קיבתי הורס להכניס את הירק ולבשל עוד 10 דקות ותהנו ( אפשר תוספת בצלחת ליד אורז וצלי.... או סלט קר טעים ביותר)