תקציר המתכון: קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים, טעים ברמות! מתכון של אפרת סיאצ'י
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים וכף מלח כ15 דקות על אש בינונית, עד לריכוך חלקי. לסנן ולשטוף
לחמם מראש תנור על 200 מעלות
להעביר את תפוחי האדמה לתבנית אפייה
מערבבים בקערה שמן זית, שום, מל"פ והפטרוזיליה/ כוסברה
יוצקים את התערובת מעל תפוחי האדמה ומערבבים
מפזרים מעל פירורי לחם
אופים 30-35 דקות עד לקבלת צבע זהוב